Catering til private

CATERING TIL PRIVATE

AF HØJ KVALITET 

VI KAN DET MESTE OG BEDRE END DE FLESTE!

Hos Nordic Food Service får du kreativitet og godt madhåndværk, som sikrer dig en smagsoplevelse udover det sædvanlige.

Vores mad er lavet fra bunden af sæsonens friske råvarer. Helt kort, der er smag, saft og kraft i vores mad.

Vi tilbyder nye kunder en ugens uforpligtende frokostordning så i kan se og smage at vi faktisk mener det når vi siger kvalitet!

KANTINEDRIFT

Hos Nordic Food Service tilbyder vi virksomheder kantineordninger, hvor det giver mening. Er i flere end 200 personer i virksomheden, kan det i de fleste tilfælde betale sig at få en kantineordning.

Vores mad er kendetegnet ved kvalitet og gode smagsopleveklser! Vi har lang erfaring med at levere spændende mad til små som store virksomheder. Vores vigtigste opgave er at sørge for at du får en oplevelse hvergang du smager vores mad.

Beregn prisen på din frokostordning

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]

Nordisk catering firma

kvalitet. Alt bliver tilberedt med stor kærlighed og passion. Vi mener, at nordisk catering burde laves med holding og masser af god smag. Hos Nordic Food Service, kan du sammensætte en menu, der passer lige til dig og dit behov.

Læs mere

Når du bestiller nordisk catering fra Nordic Food Service, kan du altid forvente velsmagende mad i allerhøjeste kvalitet. Vi bruger kun sæsonens mest friske råvarer, så du kan få den bedste smagsoplevelse.

Kontakt os i dag og høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bestil nordisk catering med smagsfulde retter

I Danmark er vi kendt for vores mad, som er præget af sæsonens råvarer. Med landets store kyststrækninger, har vi fået nogle dygtige fiskere, det flade land har gjort os til dygtige landmænd, der gemmer på den største viden indenfor al slags landbrug. Dette gælder ikke kun de smagsfulde, danske grøntsager, men også kvæg, svin, får og høns. Alle disse elementer, bliver afspejlet i vores madlavning hos Nordic Food Service. Dette er for, at kunne give dig smagsfulde retter, når du bestiller nordisk catering til din virksomhed fra Nordic Food Service.

Vi benytter os altid af de bedste råvarer for at give dig den absolut bedste madoplevelse. Derfor vil alle vores menuer altid bestå af sæsonens bedste råvarer.

Alle retter i vores menu er mad, som du kender. Bestiller du nordisk catering fra Nordic Food Service kan du altid forvente lækre, velsmagende skandinaviske retter. Vores mad består af de bedste nordiske råvarer som sprøde grøntsager, svin, okse og fisk.

Du kan altid forvente, at vi leverer hjemmelavet og velsmagende mad med sæsonens bedste råvarer. Alle vores kokke har en stor passion for madlavning, og derfor er alle vores velsmagende retter også blevet tilberedt og tilsmagt med masser af krælighed.

Nordisk catering ud af huset

Er du på udkig efter et nordisk catering firma, der kan lave og levere sund, velsmagende mad til din virksomhed? Så er Nordic Food Service måske det rette valg for dig og din virksomhed.

Hos Nordic Food Service tilbyder vi bl.a. Frokostordninger, fast kantineordning og firmafest catering. Kontakt os og høre mere om vores løsninger. Skulle du have nogle spørgsmål til vores nordisk catering firma, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 7876 2560 eller på mail info@nordicfoodservice.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Åbningstider

Hverdage: 07:00 - 16:00

Tilbagelevering af service:
Mandag - lørdag: 08:00 -14:00

Telefon

7876 2560

Adresse

Nordic Food Service ApS

Hjulmagervej 23
7100 Vejle

0
    0
    Din kurv
    Din indkøbsvogn er tomTilbage til varer