Bæredygtighed

Nordic Food Service har som mål at til enhver tid, at have en klimaneutral produktion og forsyningskæde.
Ud over at have en klimaneutral produktion samt forsyningskæde, tager vi også aktive valg i forbindelse med den daglige drift for at minimere vores ressourcespild. 

Bæredygtighed og klimaneutral

 

Investering i skov

Skov er det mest effektive værktøj til at binde og lagre CO2, hvorfor dette er et vigtig redskab til at neutralisere vores CO2-aftryk.
I gennemsnit vil en varieret klimaskov med væsentlig andel natur- og biodiversitetsarealer optage ca. 10 tons CO2 pr. ha. pr. år.

Skov og klima er nært forbundet. Ikke nok med at skoven er et af de største lagre af kulstof i verden. Træer, både unge og gamle, udgør også et af de største naturlige optag af CO2 fra atmosfæren.

Nordic Food Service har via den overliggende selskabsstruktur investeret i skov via selskabet Difko Skov Invest 4 A/S. Selskabet ejes 100 % i selskabsstrukturen og kompenserer for ca. i alt 120 tons CO2 hver år. 120 tons CO2 er mere end hvad virksomheden og dens forsyningskæde udleder hver år. For at få et mere faktuelt og præcist grundlag har Nordic Food Service iværksat følgende initiativer.

  1. At få skabt et overblik over virksomhedens udledninger gennem et frivilligt klimaregnskab.
  2. Udarbejd en langsigtet klimastrategi og implementer yderligere reduktionsinitiativer.

Nordic Food Service og Difko Skov Invest 4 A/S er underlagt revision som varetages af henholdsvis Leif Mikkelsen og partnere registreret revisorer, Horsens samt Pricewaterhousecoopers statsautoriseret revisionspartnerselskab.

hedeselskabet.dk – verdensskove.dk – hededanmark – difko.dk 

Åbningstider

Hverdage: 07:00 - 16:00

Tilbagelevering af service:
Mandag - lørdag: 08:00 -14:00

Telefon

7876 2560

Adresse

Nordic Food Service ApS

Hjulmagervej 23
7100 Vejle

0
    0
    Din kurv
    Din indkøbsvogn er tomTilbage til varer